Corporate Licentie

VERSTERK UW TEAM OM ECHTE VERANDERING TE MAKEN

Schrijf een leidinggevend teamlid in om een ​​interne Engage & Grow Coach te zijn.

Waarom een interne Engage & Grow Coach?

Medewerkersbetrokkenheid is als de spieren van een lichaam. Er moet voortdurend aan worden gewerkt om te worden versterkt. Dit vergt consistent onderhoud.

Met een interne Engage & Grow Coach worden de engagement programma's een permanent onderdeel van de ontwikkelingsactiviteiten van uw bedrijf.  U kunt er zoveel doen als u wenst en voor alle mensen.

BEKIJK VIDEOS OVER ONZE AANPAK

DE 3 STAPPEN OM EEN CORPORATE LICENTIE TE VERWERVEN

INTERVIEW & MODEL BESPREKING

Om te beginnen, willen we u leren kennen en de mogelijke mogelijkheden van samenwerking verkennen. Dit omvat een discussie met ons wervingsteam en beoordeling van materialen, waaronder een overzicht webinar.

BESLUIT & OVEREENKOMST

Als beide partijen vinden dat uw bedrijf geschikt is onze programma's, dan is het tijd om de overeenkomst te ondertekenen en de licentie en trainingskosten te betalen. Gefeliciteerd, je maakt deel uit van de beweging.

TRAINING & TOEPASSING

Nu begint het plezier. U begint met een tweedaagse training, inclusief het ontvangen van al uw materialen om u te helpen uw bedrijf op te starten. Zodra deze fase is voltooid, hebt u een volledige licentie en bent u klaar om maximaal programma's te doen.

HET OPZETTEN IS GEMAKKELIJK

We hebben het zeer gemakkelijk gemaakt om een ​​eigen Engage & Grow Coach in te werken en het programma op te zetten.
Alles staat gestructureerd online klaar om toe te passen en begeleiding is 24/7 aanwezig.

Klaar om te starten

Alles wat uw interne coach nodig heeft om te beginnen, is voorbereid en verpakt in een doos. Het enige wat ze moeten doen, is een training volgen en door ons worden gecertificeerd.

Bewezen aanpak

We hebben het harde werk voor je gedaan. Het beproefde systeem en de programma's staan klaar voor directe implementatie.

Ondersteuning Community

Uw interne coach kan profiteren van de ervaring en expertise van honderden Engage & Grow-coaches over de hele wereld. Ons resource center is rijk aan case studies, technieken en andere programma's.

NEEM DE STAP VOORUIT!

Met slechts 13% van het wereldwijde personeelsbestand is er veel vraag naar coaches van Engage & Grow. Waarom slaat u de wachtrij niet over met een eigen interne Engage & Grow-coach? Of meerdere?

Een interne Engage & Grow-coach heeft het perspectief van binnenuit. Ze kunnen leiden tot snellere en betere resultaten.

Door snel en kosteneffectief een grotere pool van betrokken medewerkers te creëren, loopt u voor op de concurrentie.

arrow_back arrow_forward

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!