Onze programma's

WIJ BRENGEN BEVLOGENHEID EN WERKPLEZIER IN ORGANISATIES

De wereld kent een crisis van werknemersbetrokkenheid, met ernstige en potentieel blijvende gevolgen voor de wereldeconomie. Hoewel organisaties over de hele wereld de voordelen van het betrekken van werknemers erkennen en velen onderzoeken doen om de betrokkenheid te meten, is de betrokkenheid van medewerkers op een extreem laag niveau.

Onderzoeksbureau Gallup volgt sinds 2000 de betrokkenheid van werknemers wereldwijd. Hoewel er enige schommelingen zijn geweest, is gemiddeld minder dan een derde van de werknemers gedurende deze 15 jaar actief betrokken bij hun baan en werkomgeving.

Volgens Gallup Daily Tracking is slechts 12% van de werknemers in Nederland actief betrokken bij hun werk. Wereldwijd is slechts 15% van de werknemers die voor een organisatie werken actief betrokken.

Met zoveel organisaties die zich richten op het betrekken van hun werknemers, is de vraag:

Waarom verbetert de Betrokkenheid / Engagement niet?

Hoe je het ook bekijkt, de betrokkenheid van medewerkers is van invloed op alle organisaties. Traditionele training voor medewerkers en leiderschap is oud en traag gebleken en lost het niet op (Deloitte, 2016).

Gelukkig is er nu een snellere en krachtigere manier om cultuur verandering te creëren ...

Onze Programma's

  • WORKFORCE ENGAGEMENT
  • LEADERSHIP EFFECTIVENESS
  • WOMEN’S LEADERSHIP
  • ENGAGING MILLENIALS

HET GROEPSACTIVATIESYSTEEM™

FOCUS OP WAT ER TOE DOET

Het  'Group Activation System' start met focus op drie gebieden in de organisatie:
Systemen, Gedrag en Cultuur.

ONTWIKKEL ENGAGEMENT KEYS

Wij ontwikkelen vervolgens op maat 12 'Engagement Keys' die zijn afgestemd op  de focusgebieden.

ACCOUNTABILITY + TRANSPARANTIE

Voortgang van elke Engagement Key wordt bijgehouden waardoor een zeer transparante en resultaatgerichte omgeving wordt gecreëerd.

HOE HET WERKT

Ons Group Activation System ™ is een volledig op actie gebaseerde aanpak. Door onze wekelijkse 60 tot 90 minuten durende bijeenkomsten gedurende 12 weken, creëren we een beweging in de 'mind set' van medewerkers die vervolgens een beweging in de business creëren.

De programma’s zijn ontworpen op basis van universele menselijke neurologische motivatoren, kernbehoeften en voorkeurswijze van leren. Alles wat we tijdens de sessies doen heeft invloed op een of meerdere van deze elementen en dit is hoe cultuurverandering tot stand komt.

ONZE PROGRAMMA's

TEAM ENGAGEMENT

Volgens Gallup Daily Tracking is slechts 9% van de werknemers in Nederland actief betrokken bij hun werk.
Bekijk in de brochure de verschillende team engagement programma's om de betrokkenheid in de organisatie te verbeteren.

LEADERSHIP EFFECTIVENESS

Dit persoonlijke actieplan is gericht op leiderschap en communicatie en is gericht op het vergroten van het vermogen van een manager of leider om contact te leggen en relaties op te bouwen binnen zijn team.

WOMEN'S LEADERSHIP

Dit programma is ontworpen om een bredere participatie van vrouwelijke leiders in het bedrijf te bevorderen. Studies hebben aangetoond dat vrouwen in leidinggevende posities de besluitvorming verbeteren.

ENGAGING MILLENIALS

Dit programma zal gegarandeerd de bedrijfscultuur transformeren door de millennials in het bedrijf te betrekken. Het ontsluit hun creativiteit en omarmt hun drijfveren en enthousiasme.

BEKIJK DE VIDEOREIS

Aaanvraagformulier

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op!