Over Ons

HET ENGAGE & GROW VERSCHIL
GEEN TRADITIONEEL TRAININGSBEDRIJF

Engage & Grow is in 2012 opgericht door ondernemer en wereldleider op het gebied van engagement Richard Maloney en heeft een visie om een ​​wereldwijd betrokken personeelsbestand te creëren, één werknemer tegelijk. Engage & Grow is geboren uit een passie voor het helpen van mensen om te gedijen en we bestaan ​​om werknemers opnieuw te verbinden.

Wij zijn hier gepassioneerd over, want in welke branche je ook actief bent, mensen zijn de belangrijkste troef voor elke organisatie. Engage & Grow is gewend aan het uitdagen van de norm. Wij geloven dat bedrijven en leiders verder moeten gaan dan traditionele trainingsmethoden om echt betrokken te zijn bij hun werknemers.

Engage & Grow in het kort

We zijn erg trots op de plaatsen waar we zijn geweest, de mensen waarmee we werken en de impact die we hebben. Dit is slechts het begin van een echt betrokken wereldwijd personeelsbestand.

Het is meer dan een programma, het is een wereldwijde beweging …

300+

Gecertificeerde Coaches

De levensader van Engage & Grow zijn onze getalenteerde coaches. Ze bestaan ​​om bedrijven te helpen op een zinvollere manier te werken, ongeacht de grootte of branche.

80+

Landen

Sinds de start in 2012 is Engage & Grow uitgebreid naar zes continenten en meer dan 80 landen om echt een wereldwijde beweging te worden.

1000+

Programma's gedaan

Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf of organisatie zich bevindt, welke rol je speelt of hoe groot jouw bedrijf is, het 'Group Activation System' heeft een grote impact!

30,000+

Betrokken Employees

Dit is waar we voor leven … onderpresteerders veranderen in volledig betrokken werknemers. Bijna 30.000 mensen hebben met onze programma's meegedaan en elke dag groeit dat aantal.

WIJ LEVEN EN ADEMEN WAT WE DOEN. DIT ZIJN DE VIJF PIJLERS WAAROP WIJ STEUNEN.

WELK GEDRAG DRIJFT ONS?

Plezier

Helpen

Eerlijkheid

Respect

Gezond verstand

“Engage & Grow is not your traditional training company. Training is dead. We are challenging the norm and disrupting the market with everything we do. And our customers like it”.

Richard Maloney – Founder & CEO, Engage & Grow

Engage & Grow over de hele wereld!

arrow_back arrow_forward