Word een Coach

SLUIT JE AAN BIJ EEN WERELDWIJDE BEWEGING & LAAT JOUW BEDRIJF GROEIEN

De wereld van training is veranderd. Organisaties vinden traditionele workshops en trainingen niet langer effectief. We moeten het spel veranderen. We moeten verder kijken dan wat in het verleden heeft gewerkt en overgaan op een nieuw model  van 'actieve betrokkenheid'.

Als Engage & Grow-coach krijg je de kans om een ​​echt verschil te maken in het leven van mensen. Van het helpen van een klein bedrijf tot het beïnvloeden van teams in multinationale ondernemingen, het Engage & Grow-coachingprogramma heeft impact over de hele wereld.

Om meer te weten te komen over Engage & Grow Coach worden, hebben we veel bronnen die jou inzicht geven in het programma, de mogelijkheden en het proces om aan te sluiten bij Engage & Grow.
Zie hieronder voor meer informatie.

Wanneer je een Engage & Grow Coach wordt, word je lid van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen.

BEKIJK VIDEO'S OVER ONZE AANPAK

DE 3 STAPPEN OM EEN ENGAGE & GROW COACH TE WORDEN

INTERVIEW & MODELBESPREKING

Om te beginnen, willen we je leren kennen en de  mogelijkheden van een eventuele samenwerking verkennen. Dit omvat een gesprek met een  van onze recruiters en inzicht in onze aanpak en materialen door middel van een webinar.

BESLUIT & PAPIERWERK

Als je dit stadium hebt bereikt en we zijn het er allemaal over eens dat Engage & Grow bij jou past, dan is het tijd om de overeenkomst te ondertekenen en de licentie en trainingskosten te betalen. Gefeliciteerd, je maakt deel uit van de beweging!

TRAINING & TOEPASSEN

Nu begint het plezier. Je begint met een driedaagse training, inclusief het ontvangen van alle materialen om je te helpen jouw bedrijf op te starten. Zodra deze stap is voltooid, heb je een volledige licentie en ben je klaar om te starten.

HOE HET WERKT

Ons Group Activation System ™ is een volledig op actie gebaseerde aanpak. Door wekelijkse 60 tot 90 minuten durende meetings  - live of online - gedurende 12 weken, creëren we een beweging in de 'mind' van medewerkers die vervolgens een beweging in organisatie in gang zetten.

De programma’s zijn ontworpen o.b.v. universele menselijke neurologische motivatoren, kernbehoeften en voorkeurswijze van leren. Alles wat we tijdens de sessies doen heeft invloed op een of meerdere van deze elementen en dit is hoe cultuurverandering tot stand komt.

WAAROM EEN COACH WORDEN?

De kans

Engage & Grow heeft een beproefd ‘in a box’ systeem gebouwd dat je direct kunt implementeren bij jouw klanten. Maak nieuwe klanten en onderscheid je in de markt om vele organisaties echt te helpen en er een zeer goede boterham mee te verdienen.

Een nieuwe manier

"Training is dood". Traditionele workshop- en trainingsprogramma's hebben bewezen oud en traag te zijn.

Door te focussen op betrokkenheid, kom je tot de kern van wat mensen en een organisatie drijft.

Maak het je eigen

Als Engagement Coach maak je elk elk programma op maat voor jouw klanten. Je kunt het toevoegen aan een bestaand aanbod, dieper in een bedrijf duiken waar je al mee werkt of het als een zelfstandig programma uitvoeren. Jij bent de baas.

Een bewezen aanpak

Verbeter je vaardigheden en gebruik het bewezen systeem op maat voor iedere klant net weer anders. Word een hoofdrolspeler in een buitengewone beweging. Deze aanpak biedt een geweldige groeimogelijkheid voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang de brochure